Bàsquet femení
Esports Bàsquet 18/04/2015

L'Spar Citylift Girona agafa avantatge a Salamanca en la final de la lliga femenina de bàsquet (70-85)

L'equip de Roberto Íñiguez sorprèn el favorit, el Perfumerías Avenida, al pavelló de Würzburg de Salamanca en el primer partit de la sèrie al millor de tres

N.a.
1 min
Nicole Gidden felicita Anna Carbó i Chambers en el Perfumerías Avenida-Spar Citylift Girona / FEB

BarcelonaL'Spar Citylift Girona s'ha estrenat amb victòria a la final de la lliga femenina de bàsquet, i agafa avantatge sobre el Perfumerías Avenida, a qui ha derrotat 70-85 al pavelló Würzburg de Salamanca. Les catalanes, que són a un triomf del títol, ja havien derrotat l'equip salmantí en els dos duels anteriors de la fase regular.

El parcial 15-26 del tercer quart, aconseguit sobretot gràcies a l'encert des de la línia de triples de les gironines (que han acabat sumant fins a 33 punts des de la línia de 6,75m), ha estat clau. S'allarga la ratxa d'imbatibilitat del tècnic Roberto Íñiguez, que no perd des que va fer-se càrrec de l'equip al febrer.

Les gironines tindran la possibilitat de completar la gesta, el pròxim dijous al pavelló municipal de Fontajau (19.30h), on poden proclamar-se campiones per primer cop en la seva història. Aquesta és, de fet, la primera final de l'entitat, que s'enfronta a un veterà de la competició, que no s'ha perdut cap final de les últimes deu edicions.

stats