Esports Bàsquet 08/12/2015

Derrotes dels Bulls de Pau Gasol i dels Timberwolves de Ricky Rubio

Ricky Rubio xoca amb Chris Paul, dels Clippers / CRAIG LASSIG / EFE

BarcelonaPau Gasol i Ricky Rubio no han pogut aconseguir guanyar els partits a la NBA de la matinada d'aquest dimarts. Els Chicago Bulls de Gasol han caigut a casa, en l'últim minut, contra els Phoenix Suns (101-103).

Gasol ha firmat un doble doble: ha aconseguit 22 punts i ha capturat 10 rebots, a més de repartir 6 assistències. Els seus números no han estat suficients per evitar que els Bulls sumin la segona derrota a casa. El jugador més destacat ha estat Mirza Teletovic: ha capturat un rebot a 3 dècimes per al final ha anotat la cistella que ha decidit el partit.

Rubio, per la seva banda, tampoc ha pogut evitar la derrota dels Timberwolves contra Los Angeles Clippers (106-110). El base del Masnou ha aconseguit 16 punts, ha repartit 7 assistències i ha capturat 5 rebots. Tot i això, en l'últim quart els Clippers han estat molt més efectius i han segellat el triomf.