NBA
Esports Bàsquet 30/04/2015

Lebron es queda sense Kevin Love per guanyar l'anell de la NBA

Els pivot dels Cavaliers estarà entre 4 i 6 mesos fora de les pistes

Efe
2 min
Kevin Love / AFP

HoustonEl pitjor dels escenaris de la lesió d'espatlla esquerra que va patir l'aler-pivot titular dels Cleveland Cavaliers, Kevin Love, s'ha confirmat aquesta nit: Necessitarà un període de recuperació d'entre quatre i sis mesos. Tot i que el gerent general dels Cavaliers, David Griffin, ja havia anticipat que no esperava que Love tornés a la competició en aquests play-offs, després de ser operat dimarts, a Nova York, es va tancar qualsevol possibilitat.

Love es va dislocar l'espatlla durant el quart partit de la primera ronda dels play-offs de la Conferència Est que els Cavaliers van disputar i van guanyar 4-0 davant els Boston Celtics. El pivot canadenc Kelly Olynyk, dels Celtics, el va agafar tan fort del braç en la lluita per un rebot que va provocar la lesió de Love que després al vestidor va declarar que havia estat una acció intencionada.

Els Cavaliers s'enfrontaran a les semifinals de la Conferència Est, amb l'avantatge de camp, al guanyador de la sèrie de primer ronda que disputen els Bulls i els Bucks. Al marge de qui sigui el guanyador, ara els Bulls tenen l'avantatge de 3-2, els Cavaliers posseeixen l'avantatge de camp, i en el primer partit de la sèrie que disputen al millor de set tampoc podran comptar amb l'escorta JR Smith, suspès per dos partits després de cometre una falta flagrant a un jugador dels Celtics.

Love, que jugava els seus primers Playoffs després de set anys a la NBA, va arribar als Cavs l'estiu passat traspassat pels Timberwolves. Abans del 30 de juny l'aler-pivot haurà de decidir si continua com a mínim una temporada més amb els Cavaliers o es converteix en agent lliure. La lesió va posar punt final a una temporada complicada de Love, que ha tingut dificultats per adaptar-se al seu nou equip i ha tingut la producció més baixa dels darrers anys, en quedar-se amb només 16,4 punts de mitjana.

stats