Eurolliga
Esports Bàsquet 09/05/2013

Aquí busca el Barça Regal la seva tercera Eurolliga

L'O2 Arena de Londres és un dels pavellons més moderns d'Europa i inclou 38 restaurants, 11 sales de cine i un museu de la música britànica

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal buscarà a partir d'aquest divendres la seva tercera Eurolliga a l'O2 Arena de Londres, un pavelló espectacular que el club català ha estudiat per agafar idees de cara al nou Palau Blaugrana.

El que ha seduït el Barça són les possibilitats d'aquest recinte multifuncional, que ha integrat un centre d'oci a l'interior. Els espectadors hi van pels concerts i els esdeveniments esportius, però també pels 38 restaurants, les 11 sales de cine i el museu de la música britànica que també hi ha. Una bona manera de passar el vespre que també agrada als empresaris, que disposen d'un grapat de llotges privades per veure els partits mentre ultimen un contracte amb un client o discuteixen sobre un negoci.

"El Palau Blaugrana actual ha arribat al límit de la seva facturació i té unes mancances de capacitat evidents. No podem fer més abonats i el 90% de les entrades es venen. Un nou recinte ens hauria d'ajudar a créixer i l'assistència augmentaria", diu a l'ARA Joan Bladé, responsable de la secció blaugrana de bàsquet.

El Barça es va associar amb ISG, AEG i Icon Venue Group per estudiar la viabilitat d'un nou Palau Blaugrana.

stats