Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 29/05/2014

"Per un país de tots, l'escola en català": el Palau Blaugrana dóna suport a Somescola

Els Dracs 1991 han mostrat una pancarta i alguns aficionats dels grups d'animació s'han posat la samarreta verda representativa

àlex Gozalbo
1 min
Pancarta dels Dracs 1991 / @ARAAlexGozalbo

BarcelonaEls grups d'animació del Palau Blaugrana han aprofitat el partit dels quarts de final de la Lliga Endesa d'aquest dijous entre el Barça i el Laboral Kutxa per donar suport a Somescola, que el 14 de juny realitzarà una mobilització a Barcelona.

Alguns aficionats s'han posat la samarreta verda de Somescola. A més, els Dracs 1991 han mostrat una pancarta amb el següent lema: "Per un país de tots, l'escola en català".

"El model d'escola en català està en perill per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Davant d'aquest perill ens mobilitzarem", alerta la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. La sentència obliga a fer un 25% de les classes en castellà a cinc escoles catalanes, una de pública i quatre de concertades, a partir del 2 de juny. "No són els jutges els que decideixen com s'aplica la normativa educativa sinó els directors de les escoles", denuncia la presidenta d'Òmnium Cultural.

stats