La Penya segueix en estat de gràcia (77-73)

El conjunt badaloní aconsegueix un triomf de prestigi contra l'Iberostar Tenerife

A.n. / T.p.
La Penya segueix de dolç (77-73)

BarcelonaJa queda enrere el mal inici de la Penya a la Lliga Endesa, en què va perdre els primers quatre partits. Ara, el conjunt de Carles Duran és un dels equips més en forma del campionat. Ahir, contra l’Iberostar Tenerife, el Club Joventut Badalona va sumar el cinquè triomf seguit a l’ACB en un partit que va tenir controlat però que al final es va ajustar (77-73).

La Penya empata amb els canaris a les posicions de Copa, amb un balanç de cinc triomfs i quatre derrotes. "Hem guanyat un molt bon equip. Amb les faltes ens han tallat una mica el ritme, però hem aconseguit un gran triomf. També vull agrair el suport de l’afició", va dir Duran. Prepelic, el màxim anotador de la Lliga Endesa i de la Penya (18 punts i 18 de valoració ahir), també va agrair l’escalf de l’afició.

El Barça torna al Palau

Per la seva part, el Barça, després de la derrota a la pista del Reial Madrid a l’Eurolliga, torna al Palau per rebre el Movistar Estudiantes (12.30 h, #Vamos). L’equip de Svetislav Pesic, que ocupa la tercera posició, ha viscut uns dies moguts pels insults rebuts per part del metge del Madrid, Miguel Ángel López Andrades, en el partit europeu.

“L’inici de la segona part a Madrid no va ser el millor, i va tirar per terra la feinada feta al segon quart. Fa mal perdre, però és una temporada de 90 partits en què moltes setmanes juguem molts enfrontaments en pocs dies. A vegades tenim un sol dia de descans, així que cal ser crítics però sense fer-nos mal”, va dir ahir Pau Ribas.

Ara toca rebre un històric com l’Estudiantes. L’equip madrileny compta a les seves files amb jugadors amb una mitjana de punts alta, com Brizuela (15,9 punts per partit), Kadji (11,8), Arteaga (11,4) o Scrubb (9,3).