LLiga Endesa
Esports Bàsquet 05/09/2013

"No importa com de grans siguin les dificultats, les superaré": el caràcter de Pete Mickeal en 10 frases

L'esperit competitiu de l'exaler del Barça, resumit en algunes de les seves declaracions

àlex Gozalbo
2 min
L'aler nord-americà Pete Mickeal ha jugat les últimes quatre temporades amb la samarreta del Barça.

Barcelona1. "No importa com de grans siguin les dificultats que el món vulgui posar-me, jo les superaré". Entrevista a l'ARA.

2. No m'aturo a pensar per què. Vaig acceptar el problema i vaig intentar utilitzar-lo per sortir-ne reforçat. No vaig plorar ni vaig sentir llàstima de mi. Sempre intento tenir una mentalitat positiva". Entrevista a l'ARA.

3. "El que he après d'aquest procés és la lliçó més important, perquè ha servit per coneixe'm molt millor. He après qui sóc jo com a persona, i això m'ha enfortit molt". Entrevista a l'ARA.

4. "Els dies eren molt difícils i l'única manera de sobreviure era mantenir-me fort, recordar-me en cada moment de debilitat que sóc capaç de fer qualsevol cosa. Posa'm davant la dificultat més gran que et puguis imaginar: ara estic preparat per superar-la". Entrevista a l'ARA.

5. "Els pensaments positius ho condicionen tot. Si tu tens un bon karma, no et passarà res dolent. Les sensacions que tens a la vida són més importants que tota la resta". Entrevista a l'ARA.

6. "Quan estàs sol i tens un problema, simplement et poses a pensar en com solucionar-lo. Quan tens una família, és diferent". Entrevista a 'Gigantes del Basket'.

7. Sé que tinc 35 anys i que hi ha gent que pensa que estic acabat, però els demano que pensin una cosa: amb 35 anys estic millor físicament del que ho estava amb 30". Entrevista a 'Gigantes del Basket'.

8. "Pensava que mai deixaria de jugar a bàsquet. No ho deixaré. Fins que tres metges no m'ho diguin". Roda de premsa de comiat.

9. "El que fa especial el Barça és la gent". Roda de premsa de comiat.

10. "Miro de ser un líder amb l'exemple. Sí que hi ha un parell de moments de la temporada en què em torno boig i exploto perquè porto moltes coses dins i és necessari. No parlo gaire, i quan ho faig, és honestament". Entrevista a 'Gigantes del Basket'.

'Bonus track'. "Carlos Suárez és un 'idioto'". Entrevista a RAC1.

stats