Lliga Endesa
Esports Bàsquet 31/05/2013

El Barça Regal i l'Herbalife Gran Canària obren les semifinals al Palau Blaugrana

L'equip català busca a partir d'aquest divendres (21 hores, Teledeporte) la seva setena final consecutiva de la Lliga Endesa

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal busca la seva setena final consecutiva de la Lliga Endesa i comença aquest divendres (21 hores, Teledeporte) les semifinals contra l'Herbalife Gran Canària, un rival que no se li dóna especialment bé. L'equip de Pedro Martínez s'ha endut els dos enfrontaments directes d'aquesta temporada contra el conjunt blaugrana.

Les característiques del joc ofensiu de l'Herbalife Gran Canària, que situa els seus jugadors interiors molt oberts i ataca de fora a dins, incomoden molt el Barça Regal, que pateix quan ha de fer ajudes defensives tan llargues. "El rival té una bona i ràpida circulació de pilota, selecciona molt bé cada acció i control bé seu ritme", analitza Xavi Pascual. "Aquesta temporada no els hem pogut guanyar cap dels dos partits i això ens indica que és un equip molt difícil de superar, que es mou bé en marcadors ajustats. A més, és molt bo defensivament i en el rebot", adverteix Xavi Pascual, que en les sessions prèvies ha posat l'accent en la defensa de jugadors com Spencer Nelson i Eulis Báez.

Preocupat per la poca afluència d'espectadors (4.590 seguidors de mitjana a la Lliga Endesa), el Barça Regal va aconseguir endarrerir el partit, que estava programat a les 19.15 hores, a les 21 hores. El club, a més, ha difós un vídeo per intentar mobilitzar els seus aficionats contra un rival amb més qualitat que nom.

stats