Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/12/2012

El Fiatc Joventut acomiada l'any a la difícil pista de l'Herbalife Gran Canària

Sitapha Savané va patir un fort cop al genoll esquerre i és dubte per al partit d'aquest diumenge (12.30 hores, Esport3)

àlex Gozalbo
1 min
Pedro Martínez i Salva Maldonado

BadalonaDesprés de sumar dues victòries consecutives, i amb la intenció d'allargar el somni de classificar-se per a la Copa del Rei, el Fiatc Joventut tanca l'any aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) a la pista de l'Herbalife Gran Canària.

Sitapha Savané, que va jugar al Gran Canària durant vuit temporades i que rebrà un homenatge, és dubte per a aquest partit, ja que va patir un fort cop al genoll esquerre que no l'ha deixat entrenar-se durant la setmana. "Serà un partit bastant especial per a mi, serà molt bonic tornar a jugar al CID i tornar a veure l'afició del Gran Canària", diu el pivot.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0cm; direction: ltr; color: #000000; text-align: center; widows: 2; orphans: 2 } P.western { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 12pt; so-language: es-ES; font-weight: bold } P.cjk { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 12pt; font-weight: bold } P.ctl { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 12pt; so-language: ar-SA; font-weight: bold } A:link { color: #990000; background: #ffffff; text-decoration: none } "És un enfrontament de màxima dificultat. Estan en un moment dolç, de màxima eficiència. Estan guanyant una gran quantitat de partits fora. L'any passat no van aconseguir aquesta línia. Amb els equips de la nostra lliga han guanyat pràcticament tots els partits. Juguen amb molta confiança i serà difícil", resumeix Salva Maldonado. L'entrenador del Fiatc Joventut recorda que "quan hem jugat fora hem estat poc competitius".

stats