Publicitat
Publicitat

NBA

El somriure de Magic Johnson segueix intacte 20 anys després

Aquest dilluns es compleixen 20 anys des que l'exjugador, sobre el qual Broadway prepara un musical, va anunciar en roda de premsa que era portador del virus del VIH

Aquest dilluns es compleixen 20 anys des que Magic Johnson va anunciar en roda de premsa que era portador del virus del VIH. L'exjugador, que fa cinc anys ja s'havia convertit en empresari, controla un grapat de franquícies relacionades amb l'entreteniment; des de cinemes i gimnasos fins a restaurants i cafeteries.

L'exjugador participarà aquest dilluns en un acte de la seva fundació, que aprofita l'efemèride per recordar els 20 moments claus de la seva trajectòria, a l'Staples Center de Los Angeles.

Broadway estrenarà la propera primavera un musical que repassarà la vida de Magic Johnson i Larry Bird. L'obra, produïda per Fran Kirmser i Tony Ponturo, ha estat escrita per Eric Simonson.

Fred Stabley, el periodista del Lansing State Journal, que va batejar Earvin Johnson com a Magic va utilitzar les pàgines de l'ARA per recordar el dia en què el jugador va rebre el sobrenom amb el qual ha passat a la història: "En acabar el partit vaig anar a buscar-lo i li vaig dir: 'Earvin, t'hem de posar algun nom. Big E no pot ser perquè ja tenim Elvin Hayes i Doctor J el té Julius Erving. Què et sembla Magic?'. Aleshores ell em va contestar: 'Com vostè vulgui, senyor Stabley'. I així es va quedar".

"No tenia pensat el nom abans, vaig decidir el nom de 'Magic' en veure'l jugar. Va ser una actuació màgica sobre el parquet. Ell només tenia 15 anys i jugava en un institut petit, però va acabar amb 36 punts, 18 rebots i 16 assistències. Si he de ser sincer, no em pensava que faria tanta fortuna", diu Stabley.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT