BÀSQUET
Esports Bàsquet 14/06/2019

L'Spar Citylift Girona tanca la incorporació de Brittney Sykes

La jugadora nord-americana arriba procedent de l'Atlanta Dream, equip de la WNBA

Efe
1 min
L'Spar Citylift Girona tanca la incorporació de Brittney Sykes

BarcelonaL'Spar Citylift Girona ha reforçat aquest divendres la seva plantilla amb la incorporació de la nord-americana Brittney Sykes per afrontar amb garanties una temporada en què lluitarà per revalidar el títol de la Lliga DIA i que suposarà la seva segona aventura a l'EuroLeague Women, la màxima competició continental de clubs.

El conjunt del Pavelló de Fontajau ha oficialitzat aquesta tarda l'arribada de Sykes. La jugadora, de 25 anys i 175 centímetres, pot actuar en qualsevol de les tres posicions exteriors i en l'últim curs ha sigut la màxima anotadora del seu equip. Arriba a Girona amb una mitjana de 12 punts, 3,8 rebots i 2,4 assistències per partit en la darrera temporada a la lliga femenina nord-americana.

Natural de Nova Jersey, la nova jugadora del quadre d'Èric Surís coneix bé el bàsquet europeu, ja que ha passat per equips com el Hapoel Petah Tikva israelià i l'Ormanspor turc. "Sykes és una gran jugadora i ho ha demostrat a la WNBA. Es troba al nivell de les grans jugadores nord-americanes que han vestit la samarreta del Girona", ha remarcat el director esportiu de l'equip català, Pere Puig. Amb el fitxatge de Sykes, l'Spar Citylift Girona ja té deu jugadores per afrontar la pròxima temporada.

stats