Eurolliga
Esports Bàsquet 28/03/2013

Tercera derrota consecutiva a l'Eurolliga del Reial Madrid, que ha caigut a la pista del CSKA de Moscou

L'equip de Pablo Laso no guanya un partit a la màxima competició europea des que el 7 de març es va endur la victòria a la pròrroga a la pista del Zalgiris Kaunas

àlex Gozalbo
1 min
Rudy Fernández, a Moscou

BarcelonaEl Reial Madrid ha perdut aquest dijous a la pista del CSKA de Moscou (81-72) i acumula tres derrotes consecutives al Top 16 de l'Eurolliga. Després de les ensopegades contra l'Unicaja, el Panathinaikòs i el conjunt rus, l'equip de Pablo Laso es queda amb 9 partits guanyats i 4 de perduts.

Si vol acabar el Top 16 com a segon de grup, el Reial Madrid haurà de guanyar l'Efes Pilsen. L'equip blanc s'ha deixat el 'basket average' contra el CSKA de Moscou.

Ettore Messina ha arriscat i des de l'inici ha portat la iniciativa tàctica d'un partit en què Sonny Weems, Milos Teodosic i Nenad Kristic han tingut un gran protagonisme ofensiu. El Reial Madrid no guanya un partit d'Eurolliga des que el 7 de març es va endur la victòria a la pròrroga a la pista del Zalgiris Kaunas.

El Barça Regal, que s'haurà de reinventar sense Pete Mickeal, juga aquest divendres (20.45 hores, Esport3) a la pista del Montepaschi Siena.

stats