Eurolliga
Esports Bàsquet 28/03/2013

El Barça Regal, a reinventar-se sense Pete Mickeal

Mentre estudia el mercat, l'equip blaugrana aspira que Joe Ingles i Xavi Rabaseda augmentin el protagonisme

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça Regal haurà d'acabar la temporada sense Pete Mickeal. Mentre estudia les opcions que ofereix el mercat, l'equip blaugrana aspira que Joe Ingles i Xavi Rabaseda augmentin el protagonisme.

"Pete Mickeal és un jugador insubstituïble, però això no significa que no ens puguem reinventar i ser un equip que aspira a guanyar-ho tot", explica Xavi Pascual. El tècnic s'ha quedat sense el seu 'tres' titular, un jugador que aportava 11,3 punts i 3,9 rebots a l'Eurolliga. A més, el jugador nord-americà impregnava l'equip d'un caràcter competitiu únic, tant als partits com als entrenaments.

Segons Xavi Pascual, "la malatia de Pete Mickeal és un cop fort que tots hem d'encaixar bé. Per una banda, hi ha la part més afectiva i et sap greu que una persona visqui una situació com aquesta. D'altra banda, ho hem de saber reconduir des del vessant més racional, i trobar el camí que ens permeti seguir sent competitius".

"Tots els jugadors haurem de donar més. Joe Ingles ha estat diverses setmanes fora i hem aconseguit que estigués bé, tot i que no és fàcil estar sense jugar tantes setmanes. Ara guanyarà importància, però amb calma. Té qualitat i no se li ha de demanar de cop que jugui com Pete Mickeal, que jugui com ell sap", assegura Víctor Sada.

stats