Liga Endesa
Esports  /  Bàsquet 17/07/2014

Tomas Satoransky: "Quan el Barça em va trucar va ser la meva prioritat”

El base txec ja ha passat la revisió mèdica i ha signat per dues temporades amb el club blaugrana

M.c.
1 min
Tomas Satoransky / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaTomas Satoransky ja és oficialment jugador del Barça de bàsquet. El jugador txec ha estat sotmès a les habituals proves mèdiques i posteriorment ha signat el contracte que el vincula a l'entitat blaugrana per a les dues properes temporades.

El base, nascut a Praga el 1991, ha comentat al web del club què suposa per a ell venir al Barça després de cinc temporades a Sevilla. "És una gran oportunitat, estic molt il·lusionat per poder jugar en aquest gran club, el millor d'Europa, i estic molt motivat per aprofitar aquesta oportunitat", comenta Satoransky.

"Un cop acabada la temporada hi ha hagut interès de certs clubs, però quan el Barça em va trucar va ser la meva prioritat. Estic molt content de complir aquest somni i tinc ganes de començar la temporada", ha afegit el jugador.

El secretari tècnic de la secció de bàsquet, Joan Creus, ha explicat per què es va decidir fitxar el jugador txec: "Hem valorat la joventut de Satoransky, que ve d’una etapa bona a Sevilla i està consolidat. Té possibilitats de créixer i pensem que es complementa molt bé amb Huertas perquè és alt, fort, pot anotar i dirigir", analitza Creus, que també ha parlat de Ludde Hakanson, que tindrà el rol inicial de tercer base: "Es complementaran també amb Hakanson, que és el més jove i amb projecció i llança molt bé".

stats