Lliga Endesa

El jove jugador ha signat per tres temporades

El Fiatc Joventut traspassa Josep Franch a l'UCAM Múrcia

El base ha escrit una carta de comiat en què explica que "la situació actual no m'és favorable per seguir a Badalona la temporada que ve"

El Fiatc Joventut ha arribat a un acord amb l'UCAM Múrcia per traspassar Josep Franch. El club català, que primer va retenir el base en igualar l'oferta del conjunt murcià, ha acceptat vendre el jove jugador, que ha signat per tres temporades.

El club ha fet públic un comunicat en què assegura que "tot i que el desig del Club Joventut era que el jugador Josep Franch continués a l'entitat seguint l'exemple d'altres notables jugadors del planter que van situar el Joventut al màxim nivell ACB, la reiterada voluntat del jugador de no continuar la carrera professional a Badalona ha fet decidir el club a negociar el traspàs amb el CB Múrcia, entitat amb la qual Franch ja va signar una proposta contractual que posteriorment va igualar el Fiatc Joventut.

Josep Franch, per la seva banda, ha escrit una carta de comiat en què explica que "la situació actual no m'és favorable per seguir a Badalona la temporada que ve. Sé que s'han dit moltes coses , però per sobre de tot vull remarcar que es tracta d'un aspecte purament esportiu : necessito afrontar nous reptes , assumir responsabilitats , implicar-me  cada dia amb situacions en què no m'he trobat mai fins ara i fer un pas endavant".