LLIGA CATALANA
Esports Bàsquet 06/10/2012

L'Uni Girona revalida la Lliga Catalana femenina superant el Cadí la Seu (59-61)

L'equip gironí s'ha proclamat per tercera vegada campió de la Lliga Catalana Femenina gràcies a uns últims minuts en què han fet valer la seva experiència

L'Uni Girona, celebrant el títol

BarcelonaL'Uni Girona d'Anna Caula ha derrotat a la final de la Lliga Catalana femenina el Cadí ICG Software per un ajustat 59-61. Les gironines, visitants aquest dissabte, han aconseguit la tercera Lliga Catalana consecutiva i se situen a quatre de l'extint Universitari Barcelona, que en va aconseguir un total de 7.

El partit entre lleidatanes i gironines ha estat molt igualat. Al final del tercer quart el marcador reflectia un empat a 46, que s'ha trencat en el darrer quart. Les locals fins i tot s'ha situat per davant, però la major experiència del Girona ha fet la resta en el tram final.

L'MVP del partit ha estat Anna Carbó (Girona) gràcies als seus 17 punts i 5 rebots. La millor per part del Cadí ICG Software ha estat Cristina Garcia amb 15 punts i 4 rebots.