Bàsquet - NBA
Esports Bàsquet 11/06/2019

Els Warriors tenen set vides (105-106)

Kyle Lowry ha fallat un tir sobre la botzina

i
àlex Gozalbo
1 min
Stephen Curry

BarcelonaEls Golden State Warriors han superat els Toronto Raptors i han evitat la primera opció de títol de l'equip canadenc (105-106). Els vigents campions de la NBA han recuperat un desavantatge de sis punts en els últims tres minuts i han aconseguit el triomf a l'Scotiabank Arena (3-2). Kyle Lowry ha fallat un tir sobre la botzina.

Kevin Durant ha reaparegut, però s'ha tornat a lesionar i tan sols ha pogut jugar 12 minuts. Després del partit, el mànager general dels Warriors, Bob Myers, ha anunciat visiblement emocionat que les primeres proves mèdiques han determinat que Durant pateix una lesió al tendó d'Aquil·les, tot i que ha explicat que caldrà esperar els resultats de noves proves per determinar l'abast total de la lesió. "Tenia autorització per jugar aquesta nit, ha sigut una decisió consensuada. No crec que hàgim de culpar ningú", ha dit Myers.

El pes del partit l'han portat jugadors com ara Stephen Curry (31 punts, 8 rebots i 7 assistències) i Klay Thompson (26 punts). Entre els dos han sumat 12 triples. A més, Draymond Green ha transmès la seva energia amb 10 punts, 10 rebots i 8 assistències. Els Raptors no han pogut aprofitar la primera oportunitat per endur-se un anell històric. Tot i no tenir encert en el tir exterior, l'equip canadenc ha recuperat un desavantatge de 14 punts per arribar al tram final per davant en el marcador. Kawhi Leonard ha sumat 26 punts i 12 rebots en una nit en què Marc Gasol ha acabat amb 17 punts i 8 rebots.

El sisè partit de les finals es jugarà la nit de dijous a divendres (3 hores, #Vamos) a l'Oracle Arena.

stats