Esports 27/09/2014

El Bayern no pateix al camp del Colònia i guanya per 0-2

Xabi Alonso ha controlat el partit i Robben ha estat clau en atac

El Bayern, celebrant el seu triomf a Colònia

BarcelonaEl Bayern s'ha imposat al camp del Colònia (0-2) i es consolida com a líder de la Bundesliga. El nou segon classificat de la lliga és el Borussia Mönchengladbach, situat a dos punts del Bayern després de derrotar a domicili el Paderborn (1-2).

El Bayern ha controlat el partit davant el Colònia, per moments amb més del 70 per cent de possessió de pilota, i ha sentenciat el compromís en dues jugades de l'holandès Arjen Robben. A la primera, als 19 minuts, Robben ha pispat la pilota i Mario Gotze ha marcat. El segon l'ha fet Daniel Halfar en pròpia porta. Amb el partit ja sentenciat, el Bayern s'ha relaxat i Robben ha cedit el seu lloc a Shaqiri, pensant en la Champions. Xabi Alonso, amb més de 200 tocs, ha dominat el duel.

El Dortmund, de la seva part, ha perdut contra el Schalke el Derbi del Ruhr. Per al Schalke el triomf permet respirar d'un mal inici de la lliga. Matip i Choupo-Moting han marcat abans del descans. Al segon temps, Aubameyang ha fet el 2-1. L'Stuttgart, mentrestant, ha sumat la seva primera victòria en derrotar per 1-0 al Hannover 96 amb gol de Daniel Schwaar.