BUNDESLIGA
Esports 29/08/2015

El Bayern supera el Bayer Leverkusen amb dos gols de Thomas Müller (3-0)

El rival del Barça a la Champions ha plantat cara però els bavaresos han imposat la qualitat dels seus jugadors

T.p.
Thomas Müller, celebrant el seu primer gol contra el Bayer Leverkusen

BarcelonaEl Bayern de Guardiola segueix liderant la lliga alemanya després de derrotar un dels rivals europeus del Barça, el Bayer Leverkusen, per 3-0. Els bavaresos sumen 9 punts de 9.

El Bayer Leverkusen han jugat un bon primer temps, amb control del joc i la pilota, però el Bayern, incòmode en la construcció del joc, ha colpejat amb espais gràcies a la velocitat de Douglas Costa i els moviments de Lewandowski i Müller. Precisament Müller ha marcat el seu gol número 75 a la Bundesliga en 200 partits abans del descans en rematar una centrada de Douglas Costa.A la segona part, el Bayern ha millorat amb dos gols marcats de penal. El primer l'ha marcat pel mig Müller, màxim golejador de la lliga amb 5 gols en 3 partits i el segon, Robben. Douglas Costa, amb jugades espectaculars, ha destacat de nou en un Bayern que ha marcat 10 gols i ha rebut un fins ara a la lliga.

El segon classificat amb 7 punts és el Wolfsburg, després de la golejada de divendres per 3-0 sobre el Schalke 04. També suma 7 punts el Colonia, botxí de l'Hamburg (2-1). El cuers són l'Stuttgart, golejat a casa per l'Eintracht de Frankfurt (1-4) i el Hannover, després de caure amb el Mainz (3-0).