FUTBOL - BUNDESLIGA
Esports 07/04/2018

El Bayern fa els deures i guanya la sisena Bundesliga consecutiva (4-1)

Remunta contra l'Augsburg per convertir-se en el campió més matiner d'Europa

M.m.
1 min
Els jugadors del Bayern, fent la conga per celebrar la sisena Bundesliga consecutiva

BarcelonaEl Bayern Munic ha fet bons els pronòstics i s'ha assegurat el títol de la Bundesliga, el sisè consecutiu. L'equip bavarès ha remuntat contra l'Augsburg (4-1) i s'ha proclamat matemàticament campió a falta de cinc jornades.

El títol estava a punt de caramel per al Bayern, que en tenia prou amb un empat. O que fins i tot hagués pogut ser campió perdent, depenent del resultat del Schalke 04, el seu perseguidor. D'aquesta manera es converteix en el campió més matiner d'Europa.

I això que el títol ha perillat al principi del partit, pel gol en pròpia porteria de Niklas Suele (18'). Però el Bayern, imponent en aquesta Bundesliga, no ha trigat en aconseguir l'empat, obra de Tolisso (32'), mentre que James (38') ha donat la volta al marcador abans del descans. A la represa d'un partit dominat clarament pels bavaresos amb un 70% de possessió, Robben (62') i Wagner (87') han sentenciat.

Tolisso, celebrant el segon gol del Bayern Munic al camp de l'Augsburg

Amb el títol, el Bayern tanca amb èxit una temporada que havia començat de manera molt irregular per al club bavarès, i que fins i tot havia fet fora l'entrenador, Claudio Ancelotti, pels mals resultats. Guanyada la Bundesliga, el Bayern aspira ara al triplet: és semifinalista de la Copa alemanya i dimecres pot assegurar-se el pas a les semifinals de la Champions, ja que defensa l'1-2 a casa contra el Sevilla.

stats