BUNDESLIGA
Esports 03/02/2015

El Bayern es queda en inferioritat numèrica i empata amb el Schalke 04 (1-1)

L'equip de Guardiola encadena dues jornades sense guanyar però segueix liderant amb calma la Bundesliga

Pep Guardiola

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola no ha passat de l'empat contra el Schalke 04, el rival del Madrid as la Champions, en el segon partit de lliga d'aquest 2015 a Alemanya. Després de perdre per 4-1 al camp del Wolfsburg el darrer divendres, el Bayern no ha reaccionat. L'equip bavarès ha dominat durant els primers minuts del partit, però en una de les primeres ocasions de l'equip de Gelsenkirchen, Boateng ha fet un penal que ha significat la seva expulsió. Eric Maxim Choupo-Moting però, ha fallat el penal ja que Neuer l'ha aturat.

Amb 10 homes, el Bayern ha estat valent, però el Schalke aguantava ferm en defensa. El Bayenr ha protestat per un gol que no ha pujat al marcador ja al segon temps, doncs l'àrbitre ha interpretat que la pilota havia sortit per la línia de fons abans de la centrada de Lewandowski que ha acabat dins de la porteria del Schalke. Ara, Robben, de cap després d'un córner, si ha fet el primer gol del Bayern als 67 minuts. La reacció del Schalke 04 ha arribat amb la mateixa arma, amb un cop de cap de Howedes als 72 minuts que no ha pogut aturar Neuer.

Fins al final del partit, el Bayern ha buscat sense sort el gol del triomf. L'equip de Guardiola encara li treu 8 punts al segon classificat, el Wolfsburg, que ha empatat 1-1 al camp de l'Eintracht de Frankfurt.