MOTOR
Esports 02/02/2019

Toni Bou busca guanyar per onzena vegada consecutiva al Trial del Sant Jordi

El campió del món lidera el Mundial després de la primera prova

Efe
1 min
Toni Bou s'imposa al GP d'Andorra de trial i torna a coronar el podium

BarcelonaLa 42a edició del Trial Indoor Solo Moto de Barcelona reunirà aquest diumenge, a partir de les 17.30 hores, al Palau Sant Jordi, els millors pilots de l'especialitat, liderats per Toni Bou (Montesa-HRC), dotze vegades campió del món indoor i dotze a l'aire lliure. Bou, que el dia 20 ja va guanyar la primera prova de la temporada a Budapest, superant per quatre punts Adam Raga a la ronda final, intentarà aconseguir la tretzena victòria a Barcelona. Seria l'onzena consecutiva al Sant Jordi.

La prova serà la segona de les sis que formen el Campionat del Món Indoor (X-Trial) 2019, la primera de les tres que es disputaran a Espanya, al costat de la de Bilbao (16 de febrer) i Granada (23 de febrer). Bou arriba a Barcelona amb 58 victòries en 81 proves indoor disputades, i 104 victòries en 204 grans proves del Mundial outdoor.

Nou pilots participaran en cada cita mundialista. Cinc són fixos per a tot el Mundial indoor: Toni Bou (Repsol Honda Team), Adam Raga (TRRS), Jaime Busto (Gas Gas), Miquel Gelabert (Sherco) i el francès Benoit Bincaz (Beta). Els quatre pilots convidats a Barcelona seran el japonès Takahisa Fujinami (Repsol Honda Team), Jeroni Fajardo (Gas Gas), Jorge Casals (Vertigen) i el jove pilot italià de 20 anys Luca Petrella (Beta). La competició constarà d'una primera volta (9 pilots/5 zones), una segona volta (6 pilots en 2 grups/6 zones), una final pel tercer lloc (2 pilots/4 zones) i la gran final (2 pilots amb sis zones a superar).

De moment està previst que una d'aquestes sigui 100% natural i amb aigua, i que una altra es construeixi sobre una de les grades del Palau Sant Jordi. Del disseny de les set zones que formaran el recorregut de la prova se n'ha encarregat l'especialista francès Bernard Estripeau.

stats