Boxa
Esports 04/05/2021

El boxejador Félix Verdejo, acusat de matar la seva amant embarassada

ARA
2 min
Félix Verdejo

BarcelonaEl Servei d'Agutzils Federals de Puerto Rico ha informat aquest dimarts que ha pres mesures addicionals per garantir la seguretat del boxejador porto-riqueny Félix Verdejo després de les amenaces rebudes per ser el principal sospitós de la mort d'una dona i el seu nadó.

Verdejo és el principal sospitós de l'assassinat de Keishla Rodríguez Ortiz, de 27 anys, amb qui mantenia una relació extramatrimonial. La dona estava embarassada d'un mes. D'acord amb la denúncia criminal de l'FBI, que porta el cas, Verdejo va ser acusat d'homicidi, segrest, robatori d'un vehicle a mà armada i de matar intencionalment un nonat. A la denúncia es detalla que dijous Verdejo va contactar amb una persona, que figura com el principal testimoni de les autoritats, per ajudar-lo "a acabar amb l'embaràs" de Rodríguez. I dissabte Verdejo es va comunicar amb Rodríguez i van acordar trobar-se prop de la seva residència. Hi van anar Verdejo i el seu testimoni, la identitat del qual les autoritats no han detallat.

Rodríguez hi va arribar posteriorment amb el seu vehicle. Mentre Verdejo i Rodríguez conversaven al cotxe del boxejador, aquest va propinar un cop de puny a la cara a la dona i després li va injectar una substància desconeguda que va comprar en una àrea de venda de drogues, segons va relatar el testimoni a les autoritats. Després Verdejo i el testimoni van lligar Rodríguez a un pes i la van tirar a la llacuna de San José. Però, presumptament el pes que havien lligat a Rodríguez es va desfer, per la qual cosa Verdejo va disparar un tret a la dona. De moment es desconeix si la causa de la mort és el tret o l'ofegament. Posteriorment, l'acompanyant de Verdejo va deixar el vehicle de Rodríguez en un lloc solitari de Canóvanas, un municipi al nord-est de Puerto Rico.

Verdejo, que actualment és al Centre de Detenció Metropolità Federal de Guaynabo, prop de San Juan, es va lliurar a les autoritats federals diumenge.

stats