FUTBOL
Esports 23/03/2018

El Brasil supera còmodament Rússia amb Coutinho i Paulinho protagonistes

Els dos blaugranes del combinat sud-americà han marcat en l'amistós disputat a Moscou

Coutninho transformant la pena màxima que suposava el 0-2 davant la selecció russa

BarcelonaLa selecció brasilera de futbol s'ha imposat còmodament a Rússia per 0-3 en l'amistós que s'ha disputat aquest divendres a l'estadi olímpic Lujniki de Moscou. Els dos jugadors del Barça que han participat en el partit, Philippe Coutinho i Paulinho, han estat protagonistes, ja que tots dos han vist porteria. Coutinho ho ha fet des del punt de penal al minut 62, una pena màxima assenyalada per una agafada de samarreta comesa sobre Paulinho. I només quatre minuts després, el mateix migcampista del Barça ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Willian.

El marcador l'havia obert Miranda al minut 53 en la sortida d'un córner, en una segona part on el combinat entrenat per Tite ha estat netament superior a l'equip local.

El proper amistós del Brasil de Coutinho i Paulinho serà el pròxim dimarts 27 contra l'Alemanya de Ter Stegen, en un matx que es disputarà a l'Estadi Olímpic de Berlín.