SELECCIONS
Esports 17/11/2013

Camerun no falla i Alex Song jugarà el Mundial del Brasil

Els "lleons indomables" han derrotat per 4-1 els tunisians i jugaran per setè cop un Mundial

BarcelonaEl blaugrana Alex Song ha jugat els 90 minuts en el triomf de la selecció del Camerun sobre Tunísia per 4-1. Amb aquesta victòria els "lleons indomables", la selecció africana que ha jugat més Mundials, serà el proper estiu al Brasil, ja que el partit d'anada d'aquest play-off havia acabat sense gols.

Amb Song i Samuel Eto'o de titulars, Camerun ja guanyava per 2-0 abans del descans gràcies als gols de Webo i Moukandjo. A la segona part Akaichi ha marcat pels tunisians, però Makoun, de cap ha fet el 3-1 que deixava el duel sentenciat. En el darrer minut Makoun ha marcat de nou.

Camerun, entrenada per l'alemany Volker Finke, acaba amb èxit una fase de classificació marcada pels problemes entre Eto'o i la Federació, amb el davanter del Chelsea acusant els companys de no voler jugar amb ell.

Camerun s'uneix a Nigèria o Costa d'Ivori com a representants del futbol africà a Brasil. Falten per decidir dues eliminatòries el proper dimarts: Ghana i Egipte juguen la tornada a El Caire després de la golejada dels ghanesos a l'anada per 6-1. I Burkina Faso Faso defensa el 3-2 de l'anada a Algèria.