NATACIÓ
Esports 03/03/2016

Ona Carbonell i Gemma Mengual obtenen el bitllet per als Jocs de Río

Les nedadores catalanes, que fan parella en el duo, han estat primeres en el preolímpic que s'està disputant a Río de Janeiro

M.m.
1 min
Ona Carbonell i Gemma Mengual, durant el preolímpic

BarcelonaOna Carbonell i Gemma Mengual han obtingut aquest dijous el passaport per als Jocs Olímpics de Río, en la modalitat de duo. Les nedadores de sincronitzada també han acabat primeres en la prova de rutina lliure –dimecres ho van fer en la prova tècnica– i s'han garantit la classificació.

Les nedadores catalanes han participat al preolímpic de sincronitzada que s'està fent a Río de Janeiro. Les líders de l'equip espanyol han obtingut 92.6000 punts, que sumats als 89.1816 de la rutina tècnica, les ha situades en primera posició amb 189.7816 punts. En segon lloc hi ha quedat la parella italiana Cerruti-Ferro (176.0000 punts, 85.9000 en rutina tècnica i 90.10000 en lliure).

Carbonell i Mengual optaven a una de les onze places disponibles per als Jocs, en modalitat de duo, i eren favorites per aconseguir el bitllet ja que les principals potències mundials (com Rússia o la Xina) ja estan classificades. Aquest dijous s'han classificat les set primeres parelles i el diumenge hi haurà una repesca on s'escolliran quatre places més.

A banda de la repesca, el cap de setmana hi haurà la prova per equips. En aquest cas, l'equip espanyol té més competència per aconseguir el passaport ja que només hi ha quatre places disponibles, tot i que també parteix com a favorit.

stats