BARÇA
Esports 05/03/2014

El President del Consell Superior d'Esports reitera el seu suport al Barça en el cas Neymar

Ha penjat un article al lloc web del CSD aclarint els motius pels quals va publicar un article a 'El País'

Ara
2 min
Cardenal,  què amaga?

BarcelonaEl Consell Superior d'Esports ha publicat un comunicat a la seva pàgina web en què, per boca del seu president, Miguel Cardenal, aclareix la seva postura respecte a l'article publicat pel mateix Cardenal a 'El País', en el qual defensava el Barça en relació amb el cas del fitxatge de Neymar:

El comunicat afirma que "davant les interpretacions aparegudes després de la publicació de l'article de Miguel Cardenal", el President del CSD vol fer uns aclariments:

1. El seu respecte més absolut a la independència i actuació de l'Agència Tributària i dels Tribunals de Justícia en qualsevol procediment obert enfront dels clubs esportius espanyols. Qualsevol actuació contrària a la llei ha de ser investigada, acreditada i sancionada. I en aquest afany comptaran sempre amb la col·laboració del Consell Superior d'Esports.

2. El Consell Superior d'Esports ha de vetllar perquè l'esport sigui un espai de convivència. No ha dubtat a defensar qualsevol club, equip o esportista d'aquells comentaris que comprometessin aquest objectiu sense que això hagi suposat mai deixar d'exigir responsabilitats. Quan el to de les crítiques esportives transcendeixen la sana competició, el president del Consell Superior d'Esports no ha de romandre callat.

3. Durant el temps que porta al capdavant del Consell Superior d'Esports ha donat mostres d'un absolut compromís amb la transparència i l'exigència de responsabilitats. També ha donat mostres del seu tarannà conciliador, d'esgotar tots els temps necessaris per buscar l'acord, el comú i el que ens uneix. Mai ha escatimat esforços, ni ha deixat d'assumir riscos, per intentar-ho.

4. Cap altra intenció ha presidit cadascuna de les paraules de la carta oberta publicada al diari 'El País'. La mateixa intenció que sempre ha guiat cadascuna de les seves actuacions, de les seves paraules i dels seus compromisos amb l'esport espanyol. Qualsevol altra interpretació ha de ser descartada, ja que en cap moment ha pretès qüestionar ni interferir en la feina dels que han d'assegurar que tots compleixen i fan complir la llei.

stats