JOCS OLÍMPICS D'HIVERN
Esports 22/02/2014

La catalana Laura Orgué acaba desena en la prova dels 30 km d'esquí de fons

El podi ha quedat encapçalat per tres representats de Noruega: Marit Bjoergen (or), Therese Johaug (plata) i Kristin Stoermer Steira (bronze)

Ara
1 min
L'esquiadora igualadina Laura Orgué somia quedar entre les vint millors esquiadores de fons del món  als Jocs de Sotxi.

BarcelonaLa catalana Laura Orgué ha aconseguit la desena posició en la prova dels 30 km. d'esquí de fons amb sortida de grup, en la qual s'ha imposat la noruega Marit Bjoergen amb un temps de 1h.11.05.2, avantatjant en poc més de minut i mig a l'esquiadora d'Igualada.

La prova ha estat dominada de principi a fi per les esquiadores noruegues, que han encapçalat el podi, amb Therese Johaug, plata a 2.6 de la guanyadora, i Kristin Stoermer Steira, bronze a 23.6 de la campiona.

Orgué, que ja ha participat en tres proves olímpiques a Sotxi, ha millorat la 27a plaça que va aconseguir fa quatre anys a Vancouver 2010.

Les altes temperatures i la nevada dels últims dies ha complicat la cursa per la lentitud de la neu, que s'ha fet més dura. Amb aquestes característiques, la bona preparació d'Orgué ha estat fonamental per a la conquesta de la desena plaça final.

stats