Futbol Català
Esports 19/01/2012

L'entrenador del Masnou admet la situació crítica però no vol que ningú doni per mort el seu equip

El tècnic Claudio Festa confia en una reacció del seu equip

àngel Garreta
1 min
Festa no vol tirar la tovallola

El MasnouEl Masnou es troba immers des de fa setmanes en la zona de descens a Primera Catalana. No obstant, el seu entrenador, Claudio Festa, no vol que ningú doni res per fet d'aquí fins a final de temporada. El tècnic assegura que "no estem morts i si arribem a morir, morirem matant. Segur que donarem més d'un ensurt fins que donem per acabat el campionat de lliga". Pel preparador del conjunt blanc-i-vermell la situació és reversible, confiant en la trajectòria de l'equip les darreres jornades.

Exceptuant l'ensopegada contra l'Europa el dijous dia 12 de gener en els 45 minuts pendents de la catorzena jornada de lliga, el Masnou suma, pel que fa a calendari real, tres partits seguits puntuant, de les jornades 18 a 20, tallant així una ratxa negativa de sis setmanes consecutives encaixant derrota. Enrere queden les queixes arbitrals de jornades anteriors. Per a Festa "quan l'arbre cau, tothom vol fer llenya, però nosaltres estem treballant per sortir de l'actual situació".

De cara a aquest mercat d'hivern "és possible veure un parell o tres de reforços", admet el tècnic, qui considera que aquests s'hauran de valorar "considerant que l'entitat no té massa diners i que haurem de fer molts invents d'aquí al 31 de gener". Per a Festa, des de llavors només el temps dirà "si estarem més vius que morts a la classificació o més morts que vius".

stats