Futbol Català
Esports 13/04/2012

El Badalona podria no tenir cap candidat a president

El consistori local vol estalviar-se aixecar un nou estadi

àngel Garreta
1 min
El Camp del Centenari podria ser l'estadi del Badalona durant molts anys més

BadalonaDesprés d'anys de glòria a Segona B, amb el primer equip disputant la darrera promoció d'ascens a la divisió de plata i enguany competint per tornar-ho a intentar, s'albira una etapa complicada pel Badalona. L'entitat escapulada ha obert el seu període electoral sense que cap persona hagi manifestat encara la intenció de presidir-la. L'expresident Casquete ho descarta i el mandatari sortint, Felipe Martínez, també ha manifestat que no presentarà candidatura.

Cas de complir-se els terminis legals amb buit de poder, una junta gestora temporal -sorgida entre socis- comandaria l'entitat amb obligació de tornar a convocar unes altres eleccions. Sense el suport de Casquete, màxim impulsor del projecte actual i la dimensió econòmica de l'entitat en els darrers anys, sembla que l'escenari que dibuixa les eleccions al Badalona és, en primer terme, preocupant.

L'ajuntament vol desmarcar-se del nou camp de futbol

La construcció del nou estadi del club escapulat, un tema que fa anys que dóna voltes a Badalona, podria quedar definitivament enterrat si el club no manté el llistó esportiu de les darreres temporades en el futur. El consistori local va adquirir el compromís ferm d'aixecar unes noves instal·lacions, però si el club arriba a perdre potencial, la intenció dels actuals gestors polítics i esportius locals és aturar una inversió que suposa, en temps de crisi, un autèntic maldecap per l'ajuntament.

stats