ESPANYOL
Esports 28/12/2012

Joan Collet: "La prioritat serà reforçar la part ofensiva"

El president de l'Espanyol afirma que la idea és portar un davanter i un jugador de banda després de la primera setmana de gener

Efe
1 min

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Joan Collet, assegura que en el mercat de fitxatges d'hivern "reforçar la part ofensiva de l'equip és la prioritat", i concreta que els tècnics parlen "d'un davanter centre i un jugador de banda", que no arribarien, segons ell, abans de la primera setmana de gener. Durant una entrevista al programa de televisió 'Pericosonline', Collet ha descartat sorpreses en el capítol de sortides: "Oficialment no ha arribat res. A més, l'oferta hauria de ser molt, molt bona perquè marxés algú. Però a la posició en què estem no podem vendre gaire".

Joan Collet s'ha mostrat molt satisfet amb la tasca del nou entrenador, Javier Aguirre, al capdavant de l'equip: "Els resultats i la pilota són els que manen i n'estic content. Ara noto que tots anem a l'una, ens hem posat les piles pensant en la salvació de l'Espanyol al final de temporada".

Preguntat sobre el seu futur si l'equip baixa, Collet ha dit: "El meu futur el decidiran els accionistes, però jo no m'ho he plantejat. Crec que seria normal que, si això passés, hi sorgís una alternativa". Collet ha avançat que assistirà al partit contra el Barcelona del Camp Nou el 6 de gener, contràriament al que havia fet en els darrers anys.

stats