FINAL FOUR COLÒNIA
Esports 31/05/2015

El Kielce es penja la medalla de bronze a Colònia (28-26)

Els polonesos han superat el Kiel, que ha fet aigües a la final de consolidació de la Lliga de Campions

Gonzalo Romero
2 min
Kielce a Colònia / EFE

Enviat especial a ColòniaLes finals de Colònia ja han començat. El partit entre el Kiel i el Kielce, que s'han enfrontat pel tercer i quart de la Lliga de Campions d’handbol després de caure aquest dissabte davant el Veszprem i el Barça, respectivament, s'ha saldat amb victòria del conjunt polonès, que s'ha penjat la medalla de bronze (28-26). Partit de dinàmiques ascendents, amb molts errors no forçats i precipitacions durant el primer temps.

No és senzill disputar l'anomenada final de consolació, i més si ets tot un campió de la Bundeslliga, la millor competició domèstica del món. El conjunt dirigit per Gislasson, noquejats des de fa hores pel seu botxí a semifinals, no han estat gens inspirats.

El rendiment dels homes de Talant Dujshebaev, no molt millor, ha fet que la igualtat fos una constant durant gran part de l'enfrontament final. Un gran parcial 2-0 favorable als polonesos, que ha semblat obrir escletxa, ha caigut en sac trencat i el Kiel, de la mà del sempre genial Palmarsson, ha aconseguit arribar viu al descans (12-12).

El mal partit d'homes com Joan Cañellas, molt gris aquest cap de setmana, o Tkaczyk ha equilibrat forces i resultat. Slawomir Szmal i Andreas Palicka, per la seva banda, han protagonitzat un duel personal preciós sota pals. Intervenció del veterà polonès i ràpida resposta del seu homònim.

Els 20.000 espectadors del màgin Lanxess Arena han vibrat de valent amb el particular show dels dos jugadors. Amb aquest frenètic ritme dirigit des de la porteria, el xoc s'ha decidit en els minuts finals (20-20 al 45). La bona aportació –aquest diumenge sí– del canoner cec Karol Bielecki ha portat al seu equip a aconseguir el bronze (28-26).

La final, espera

El conjunt de Xavi Pascual, per la seva banda, lluitarà en uns instants per la novena Copa d'Europa de la seva història (18.00 hores) davant el Veszprem d'Antonio Carlos Ortega.

stats