Tour 2011
Esports 10/07/2011

Contador: "Estic preocupat pel meu genoll"

El madrileny ha sofert de nou una caiguda, tot i que ha pogut entrar a meta sense perdre temps

Efe
2 min
Alberto Contador va interntar desbancar a Andy Schleck a Super-Besse

Saint-FlourAlberto Contador s'ha mostrat preocupat amb l'estat del seu genoll dret, amb què arrossegava problemes i que durant la novena etapa ha tornat a colpejar-se en una caiguda que ha sofert en el quilòmetre 84, però s'ha mostrat confiat en poder recuperar-se abans de l'arribada dels Pirineus.

"Arrossegava molèsties al genoll dret i m'he colpejat en aquest mateix genoll, ara al costat intern. Espero que amb gel i repòs pugui recuperar-me", ha assegurat el de Pinto després de l'etapa i després d'embenar-se el genoll.

Contador ha reconegut que ha passat un "dia fastiguejat" després d'aquesta caiguda que li ha aguditzat el dolor que té al genoll. "He arrossegat dolor durant tota l'etapa", ha dit.

El ciclista ha indicat que se li ha enganxat el manillar de la bicicleta amb el selló d'un altre ciclista i que l'ha propulsat cap a un costat de la calçada on s'ha estavellat amb alguns espectadors que eren dins la carretera.

"Està sent un Tour molt complicat quant a contratemps, però cal ser optimista, queda molt i cal centrar-se a recuperar el genoll per quan arribin els Pirineus", ha afirmat el ciclista, que s'ha alegrat de tenir demà una jornada de descans.

Contador ha reconegut que li ha sorprès la duresa de la caiguda en la qual s'ha vist involucrat Alexandre Vinokúrov. "Se m'han posat els pèls de punta en veure els ciclistes a terra. Al pilot hem abaixat el ritme per veure què passava, ha estat una caiguda molt gran, s'anava a una velocitat altíssima i crec que aquest revolt havia d'haver estat senyalitzat, perquè no es veia bé", va afirmar.

El de Pinto ha donat com a causa de la gran quantitat de caigudes que s'estan produint al Tour el fet que "s'està desenvolupant per carreteres especialment més estretes de l'habitual" i la pluja dels últims dies.

stats