Europa Cup
Esports 14/01/2014

Korfbal Club Barcelona, de despullar-se per aconseguir recursos econòmics a competir a Europa

L'equip de corfbol disputa l'Europa Cup a Holanda

àlex Gozalbo
1 min
Korfbal Club Barcelona

BarcelonaEl Korfbal Club Barcelona inicia aquest dimecres el seu somni europeu. L'equip entrenat per Albert Vidanya ha viatjat a Papendrecht (Holanda) per disputar per primera vegada a la seva història la màxima competició europea de clubs, una Europa Cup que enguany arriba a la 49a edició i que reunirà els dotze campions de les lligues de corfbol de Catalunya, Bèlgica, República Txeca, Anglaterra, Alemanya, Hongria, Portugal, Rússia, Sèrbia, França, Escòcia i Holanda.

Els catalans comparteixen grup B amb el potent K. Boeckenberg K.C. belga −vigent subcampió− i el Korfball Club Zenum serbi. El debut serà aquest dimecres a les 15.30 hores contra el conjunt serbi. "Afrontem aquest torneig amb moltes ganes i il·lusió, ja que és la primera vegada a la història que juguem un torneig internacional oficial. És una competició molt complicada, però l’equip està molt motivat per gaudir de partits de màxim nivell. El nostre objectiu principal és guanyar el primer partit i arribar a estar entre els vuit millors equips europeus", assegura Javier Navarro, capità del Korfbal Club Barcelona.

La participació de l'equip català ha sigut possible gràcies als beneficis econòmics aconseguits amb la venda d'un calendari en què els jugadors i les jugadores del conjunt es van despullar. "El repte agafa encara més importància després de les dificultats econòmiques que ha hagut de fer front el club", explica Albert Vidanya, entrenador del Korfbal Club Barcelona.

stats