PATINATGE ARTÍSTIC
Esports 14/07/2019

El CPA Girona es proclama campió del món de grups de xou grans

El CPA Olot es penja la medalla de plata, mentre que el Reus Deportiu ha quedat sisè

Nuria García
1 min
El CPA Girona, competint al Sant Jordi amb 'Bacterium', amb el que han guanyat l'or

BarcelonaEl CPA Girona ha tancat aquest diumenge al Palau Sant Jordi un any per emmarcar. Les gironines, entrenades per Nuri Soler, han aconseguit la medalla d'or al Mundial de grups de xou grans, un títol que encara no havien guanyat. Aquest 2019, el CPA Girona, amb 'Bacterium', ha guanyat el campionat territorial gironí, el català, l'espanyol, l'europeu i el mundial.

Segones han acabat les noies del CPA Olot amb 'No em tallis les ales', que després d'una temporada amb múltiples lesions, algunes importants, s'han refet. Havien quedat fora del podi en l'europeu, però ara les de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han aconseguit la medalla de plata.

Els dos clubs catalans han fer aixecar els espectadors que hi havia al Palau Sant Jordi, demostrant un cop més el gran nivell del patinatge artístic català. El podi l'ha completat el Diamante italià, amb 'Through the eyes of a child'.

El Reus Deportiu, el tercer club català que competia aquest diumenge al Sant Jordi, ha acabat en la sisena posició amb 'Equality'.

Xiulades a l'himne espanyol

Quan han entregat les medalles i ha sonat l'himne espanyol en honor al CPA Girona, el campió, el Palau Sant Jordi l'ha xiulat sonorament i diversos aficionats han aixecat estelades. Quan ha acabat de sonar l'himne, el públic del Sant Jordi ha cridat "Independència".

stats