PATINATGE ARTÍSTIC
Esports 28/04/2018

El CPA Olot es proclama campió d'Europa de grups de xou grans per tretzena vegada

El CPA Girona, que buscava el primer metall continental, s'ha tornat a quedar a les portes del podi

Nuria García
2 min
El CPA Olot, durant la coreografia a l'Europeu de Lleida

LleidaEl Club Patí Artístic Olot ha aconseguit proclamar-se campió d'Europa de grups de xou grans a l'Europeu que s'ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Barris Nord de Lleida. Amb la coreografia 'Sense opcions', amb què representen un animal viu que intenta evitar la mort en un escorxador i que, a diferència de les coreografies de les olotines dels últims anys, no té un final feliç, ha aconseguit la medalla d'or. Les patinadores olotines, entrenades per Ricard Planiol i Ester Fàbrega, han aconseguit quatre deus a les puntuacions i unes notes en què la més baixa ha estat un 9.4. És el tretzè títol continental per al CPA Olot, que a Nantes tornarà a lluitar per l'or al Mundial.

El Royal Eagles italià, amb 'Un oceà de memòries' i patinant amb la banda sonora de 'Titanic', ha aconseguit ocupar la segona posició del podi, i el Diamante, un altre equip italià, amb la coreografia 'Homo homini lupus', ha completat el podi.

El CPA Girona durant la coreografia 'Soc aquí'

El CPA Girona, que venia de proclamar-se campió d'Espanya (per primer cop les gironines havien superat l'Olot) i buscava la seva primera medalla a l'Europeu, s'ha tornat a quedar a les portes del podi. Les gironines, entrenades per Nuri Soler i Júlia Vallverdú, han competit amb 'Soc aquí', en què animen el públic a buscar Wally. Tot i fer un excel·lent treball, una caiguda d'una de les integrants del grup els ha suposat una penalització i, tot i que totes les notes que han rebut han estat per sobre del 9.3, no han pogut completar el somni d'un podi europeu que, un any més, se'ls resisteix.

L'altre grup català que participava en aquest Europeu de Lleida, el Club Patí El Masnou, ha estat el primer que ha patinat i ha acabat en la sisena posició.

stats