Esports 15/01/2021

Mor el pilot francès Pierre Cherpin després de cinc dies en coma a conseqüència d'un accident al Dakar

Segons l'organització, el pilot de motos ha mort quan era traslladat en avió de Jiddah a França

Ara
1 min
El pilot francès Pierre Cherpin, durant una etapa d'aquest Dakar 2021

BarcelonaEl pilot de motos francès Pierre Cherpin, de 52 anys, ha mort quan era traslladat en avió sanitari de Jiddah a França, segons informa l'organització del Dakar.

"Durant el seu trasllat amb avió medicalitzat, Pierre Cherpin ha mort el 14 de gener a conseqüència de les ferides que va patir en la seva caiguda durant la setena etapa. La caravana de Dakar trasllada el seu condol a la seva família, parents i amics", ha anunciat el Dakar.

Cherpin estava en coma induït des de la setena etapa després de patir un traumatisme al cap, del qual va ser operat. El contratemps es va produir al quilòmetre 178 de la cronometrada (que era la primera part de l'etapa marató) i va ser atès per altres pilots abans de ser traslladat a un hospital de Djawf Amir.

Cherpin era un pilot no professional que competia per quarta vegada al Dakar. Ja havia participat en les edicions del 2009, 2012 i 2015, i aquesta vegada prenia part en la categoria Original by Motul, on hi ha els pilots que hi participen sense assistència.

stats