MOTOGP
Esports 01/06/2012

Pedrosa: "El que ha passat no m'alarma, però tampoc és que estigui com a la piscina, prenent el sol"

El de Castellar del Vallès ha acabat la segona sessió d'entrenaments lliures vuitè, a gairebé un segon de Lorenzo. "Ell ha fet la volta amb pneumàtic tou", assegura

N. García
1 min

MontmelóDani Pedrosa no està preocupat per haver acabat la segona sessió d'entrenaments lliures d'aquest divendres a gairebé un segon de qui ha fet el millor temps, el balear Jorge Lorenzo, i espera fer una gran cursa aquest diumenge.

"Tinc confiança, espero fer-ho bé. El que ha passat avui no m'alarma, però tampoc és que estigui a la piscina prenent el sol. És un Gran Premi i és evident que s'ha d'estar molt concentrat", ha dit Pedrosa, que ha valorat d'aquesta manera els entrenaments de divendres: "Ha anat bé, hem tingut bones sessions. He fet proves amb el pneumàtic tou al matí i amb el dur a la tarda", ha dit el de Castellar del Vallès, que ha confessat que pateix 'chatering' als revolts on es derrapa molt.

El català no està preocupat pel vuitè temps que ha marcat en la segona sessió d'entrenaments lliures: "Quan veus que els que són al davant normalment no hi són, ja saps que passa alguna cosa", diu Pedrosa, que no està preocupat pels temps que han fet ell i Jorge Lorenzo, que ha marcat el ritme i ha dominat les dues sessions. "Ha fet la volta amb pneumàtic tou, mentre que nosaltres a la tarda no hem muntat el tou".

stats