BARÇA
Esports 15/01/2018

Dembélé es lesiona i estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa

Iniesta, amb una sobrecàrrega, és dubte per al partit de Copa contra l'Espanyol

Ara
2 min
Dembélé contra la Reial Societat

BarcelonaEl francès Ousmane Dembélé estarà entre 3 i 4 setmanes de baixa. Deu dies després de reaparèixer després de la llarga lesió que l'ha mantingut fora dels terrenys de joc més de tres mesos, l'extrem torna a lesionar-se. En acabar el partit contra la Reial Societat va notar molèsties a la cama i les proves realitzades han confirmat que el jugador té una ruptura fibril·lar al semitendinós de la cuixa esquerra. En el comunicat mèdic del Barça s'especifica que la nova lesió no té "afectació" a la cirurgia a la qual Dembélé va sotmetre's al bíceps femoral al setembre, quan va lesionar-se contra el Getafe i va desplaçar-se a Finlàndia per posar-se en mans d'un especialista. El semitendinós i el bíceps femoral formen part -conjuntament al semimembranós- del grup muscular dels isquiotibials, el que pateix més lesions musculars en el món del futbol.

Dembélé va reaparèixer el 4 de gener, a la Copa, contra el Celta. Va jugar uns minuts, i el cap de setmana següent va ser titular contra el Llevant al Camp Nou. En el tercer partit després de tornar als terrenys de joc, novament contra el Celta als vuitens de final de Copa, va acabar el duel tocant-se la part posterior de la cuixa, unes lleus molèsties que des de l'entitat barcelonista es van minimitzar. Uns dies més tard, acabat el partit contra la Reial Societat, Dembélé va sentir un dolor a la zona posterior de la cama, que s'ha concretat aquest dilluns amb les proves mèdiques, que han confirmat la lesió muscular.

Andrés Iniesta, que no va jugar cap minut a Anoeta, pateix una sobrecàrrega al soli de la cama dreta que el fa ser dubte per jugar contra l'Espanyol dimecres a la Copa.

stats