LIGA BBVA
Esports 16/05/2015

El Llevant busca el punt que necessita per evitar el descens contra un Deportivo desesperat

L'equip local jugarà a un estadi ple del tot per tal de guanyar i no dependre del seu darrer partit al Camp Nou

Efe
2 min
El Llevant i el Deportivo obren la jornada amb un empat (0-0)

ValènciaEl Deportivo afronta la seva final per la permanència en la penúltima jornada de la Lliga BBVA, que es pren com la decisiva, i en la qual rebrà, davant dels seus aficionats, a un Llevant que, amb aconseguir un punt, segellarà la continuïtat en la Lliga (19h).

L'equip gallec necessita els tres punts, un triomf que se li ha resistit en les anteriors catorze jornades de la temporada i que ha de sumar davant el Llevant si vol estar la pròxima campanya en l'elit i evitar el seu tercer descens consecutiu de Primera a Segona Divisió .

Els deportivistes són conscients que totes les seves opcions d'aconseguir l'objectiu passen per guanyar a la penúltima jornada perquè la setmana que visitaran el Barcelona al Camp Nou, una cita en la qual puntuar sembla missió impossible per a un equip que ha arribat al trenta- setè partit amb només 31 punts.

A la final davant el Llevant, el Depor estarà acompanyat per la seva afició després que s'hagin esgotat les localitats i el ple dependrà que els abonats anuals utilitzin els seus carnets en l'última jornada que l'equip afrontarà com a local aquesta temporada.

En l'onze no s'esperen grans novetats, però podria haver retocs respecte al que va repetir davant el Vila-real i l'Athletic de Bilbao i en el qual el tècnic blanc-i-Víctor Sánchez del Amo, va comptar amb quatre laterals. El preparador deportivista ha recuperat per al partit a Juan Domínguez, que es va perdre per sanció aquests compromisos, i és una de les alternatives a la titularitat, el que podria portar al costa-riqueny Celso Borges a la banqueta.

El Deportivo té les baixes de Pablo Insua i Cezary Wilk per lesió, mentre que, per decisió tècnica, va prescindir de Canella, José Rodríguez, Conca, Borja López, l'argentí Luis Fariña i el portuguès Hélder Costa.

El Llevant arriba a Riazor amb els deures per fer, encara que només necessita aconseguir un punt en els dos partits que resten de Lliga per certificar de forma matemàtica la permanència a Primera o esperar l'ensopegada d'algun dels seus perseguidors.

L'entrenador del Llevant, Lucas Alcaraz, té la baixa de David Barral, que compleix un partit de sanció per acumulació de cartolines grogues, la dels lesionats Pape Diop, que es recupera d'un esquinç de turmell, i Kalu Uche, amb unes molèsties a l'adductor, mentre va prescindir per decisió tècnica de Xumetra, Nikos i Jason.

Alcaraz va assajar durant la setmana amb una defensa de cinc jugadors en la que semblen fixos Ivan, Ramis, Vyntra, Juanfran i Toño, mentre que en recuperar a Simao Mate, que es va perdre l'últim partit contra l'Atlètic de Madrid per sanció, el tècnic ha de decidir què tres jugadors s'utilitzarà en el centre del camp.

Possibles alineacions

Deportivo: Fabricio; Laure, Lopo, Sidnei, Manuel Pablo; Juan Domínguez o Borges, Álex Bergantiños; Juanfran, Lucas Pérez, Luisinho; i Riera.

Levante: Mariño; Iván López, Vyntra, Ramis, Juanfran; Toño, Simao, Sissoko, Camarasa o José Mari; Morales i Víctor Casadesús.

Àrbitre: González González (Castellano-Leonés).

Camp: Riazor (19 h / Gol televisió i Canal +)

stats