FUTBOL
Esports 26/11/2018

Detinguda la dona que va col·locar un cinturó de bengales a una nena abans del River-Boca

La fiscalia demanarà una pena de dos a sis anys de presó per haver "posat en risc una menor"

Ara
1 min
Imatge de la dona col·locant un cinturó de bengales a una nena abans del River-Boca

BarcelonaLa policia argentina ha detingut la dona que va col·locar un cinturó de bengales a una nena per intentar esquivar el control de seguretat del River-Boca de la Copa Libertadores. La fiscalia demanarà una pena de presó de dos a sis anys per haver "posat en risc una menor que tenien l'obligació de protegir".

Les imatges, captades per un aficionat i publicades a la xarxa, on es van fer virals, han arribat a les autoritats argentines, que han identificat i detingut la dona. També han escorcollat casa seva.

A petició de la fiscal Adriana Bellavigna, l'Assessoria Tutelar del Menor es farà càrrec de la nena, almenys provisionalment, per preservar la seva intimitat.

Per ara no ha transcendit si la dona era la mare de la menor (com s'havia especulat inicialment), si tenia algun parentiu o si només l'acompanyava a l'estadi Monumental per veure el partit.

Arran dels incidents, el partit de tornada de la Libertadores es va ajornar inicialment fins diumenge. I el mateix diumenge es va acordar ajornar-lo 'sine die'.

stats