POLIESPORTIU
Esports 23/11/2015

La diplomàcia esportiva catalana enceta nova etapa

L’objectiu és marcar les línies mestres per internacionalitzar els actius del món de l’esport

àlex Gozalbo
1 min
Cartell de les jornades

BarcelonaLa diplomàcia catalana enceta nova etapa amb l’objectiu de marcar les línies mestres per internacionalitzar els actius del món de l’esport. El Museu Melcior Colet de Barcelona acollirà aquest divendres unes jornades que han de servir de punt de partida.

Jaime Andreu, exresponsable de la unitat d’esports de la Comissió Europea; Aldons Vrublevskis, president del Comitè Olímpic de Letònia; Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes; Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport; José Manuel Constantino, president del Comitè de Portugal, i Jordi Bertomeu, CEO de l’Eurolliga, seran alguns dels ponents de les xerrades. Pau Vilanova, membre de la junta directiva del Barça, a més, analitzarà com el club blaugrana exporta la marca Catalunya arreu del món.

“L’objectiu és fer arribar arreu del món la potencialitat de l’esport català. Hi ha un camí a recórrer i moltes coses que podem exportar des de Catalunya”, reconeix Ivan Tibau, secretari general de l’Esport. El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) hi col·labora amb l’organització.

stats