Solidaritat
Esports 21/12/2011

Castelldefels i Vista Alegre disputaran una nova edició d'un partit solidari amb els nens necessitats

El dia de Sant Esteve, a les 12 del matí, els dos equips jugaran un amistós que es podrà presenciar a canvi del donatiu d'una joguina

Redacció
1 min
El camp de futbol del Castelldefels

CastelldefelsEl Castelldefels i el Vista Alegre han confirmat en les darreres hores la celebració d'una nova edició del tradicional duel futbolístic local que cada any per aquestes dates enfronta tots dos equips. L'encontre s'emmarca en la campanya Cap nen sense joguina de la Creu Roja, encaminada a recollir regals per repartir entre els nens més necessitats de l'entorn més proper durant la nit de Reis. Enguany el matx tindrà lloc el dilluns 25 de desembre, Sant Esteve, a les 12 hores als Canyars.

L'únic requisit que els clubs demanen al públic per poder presenciar el duel és fer acte de presència al recinte amb una joguina nova i que no sigui de caràcter violent. El gran objectiu serà superar les 253 joguines recollides en l'últim precedent. Així doncs, el futbol solidari recupera un Nadal més el seu tradicional protagonisme nadalenc a la ciutat de Castelldefels.

stats