Futbol Català
Esports 09/02/2012

Els tècnics del Terrassa i el Prat escalfen els motors de la lluita pel lideratge en un debat a Ràdio Marca

L'entrenador potablava Agustín Vacas i l'egarenc Miquel Olmo han centrat el protagonisme de les ones del programa 'Catalunya Futbol'

Ara
2 min
Els tècnics del Prat (esquerra) i Terrassa (dreta) als estudis de Ràdio Marca

BarcelonaAquest cap de setmana es disputa un dels millors partits que es poden veure al grup cinquè de Tercera Divisió. El Prat, líder amb 44 punts, visita el Terrassa, segon amb 43, en un duel on el lideratge estarà novament en joc. Tots dos clubs han comandat la lliga en les darreres setmanes, alternant-se les posicions gairebé jornada rere jornada. Ara els hi tocarà jugar-se el lloc de més privilegi de la taula entre ells.

Els entrenadors d'un i altre club han protagonitzat un debat radiofònic aquest mateix dijous a les one de Ràdio Marca Barcelona, dins el programa 'Catalunya Futbol' que dirigeix i presenta Ricard Vicente. El tècnic del Terrassa, Miquel Olmo, creu que "la classificació diu que aquest és el millor partit ara mateix. És un duel atractiu per l'espectador i esperem estar a l'alçada". En aquest sentit, l'entrenador del Prat, Agustín Vacas, afegeix que el duel es disputarà "en el millor estadi de tota la categoria, que té unes àmplies dimensions i on es podrà veure el potencial dels dos equips".

Miquel Olmo no creu que amb aquest partit "ja s'acabi la lliga" i argumenta que "a Tercera Divisió costa molt ser líder, no hem tingut cap líder sòlid en tota la lliga i darrerament ens hem alternat la posició el Terrassa amb el Prat. Està tot molt igualat". Vacas admet que "a la vista està les darreres setmanes que qualsevol rival et pot donar un disgust" i que cal fixar-se en el tram final de la temporada, després d'aquest duel, per poder arribar tots dos equips amb opcions reals de promoció.

La crisi econòmica que afecta al futbol modest en general també ha estat objecte de debat. Tant Olmo com Vacas admeten que la rebaixa del llistó econòmic d'alguns futbolistes cridats a jugar a nivells superiors ha provocat que noms contrastats puguin signar pel Prat i el Terrassa i convertir així les seves plantilles en més fortes del que serien sense una crisi.

stats