Futbol Català
Esports 20/03/2012

L'àrbitre Del Olmo Castelló es justifica: "Què hem de fer? abaixar el cap i deixar que ens insultin?"

El Diari d'Andorra entrevista al col·legiat que va agredir un aficionat el passat dissabte

Ara
1 min
Del Olmo Castelló

Andorra la VellaUn cop finalitzat el partit entre l'Andorra i La Seu d'Urgell del passat 17 de març, l'àrbitre Francisco Del Olmo Castelló es va convertir en el trist protagonista. Quan ja anava vestit de carrer i minuts després de la finalització de l'encontre, va pujar a la grada per agredir l'aficionat que l'havia estat insultant tot el partit. El Diari d'Andorra ha entrevistat al col·legiat, que justifica la seva acció. Demana perdó a totes les persones que s'hagin pogut ofendre, però no a aquelles que el van insultar.

Del Olmo, que té un expedient obert per la Federació Catalana de Futbol i el Comitè Tècnic d'Àrbitres, afirma en aquesta entrevista que "ja està bé que la gent pensi que l'àrbitre és un titella a qui li poden dir de tot. Jo sóc persona abans que àrbitre". El col·legiat admet que "no va estar gens bé el que vaig fer" i que "dissabte a la nit no vaig dormir". L'àrbitre vol "demanar disculpes a les persones que s'hagin sentit ofeses", però "als que em van insultar no els penso demanar perdó".

El col·legiat no es planteja la retirada, ni tan sols si la sanció federativa és dura. Afirma que "només em retiraré de l'arbitratge el dia que em faci por xiular un penal" i admet que la seva família li demana deixar-ho. Com a darrera reflexió, Del Olmo creu que"el més trist és que els nens van al camp de futbol, veuen els grans insultar l'àrbitre i creixen creient que això és normal".

stats