Futbol Català
Esports 01/12/2011

Catalunya amateur empata davant l'Espanyol B posant punt i final als amistosos de preparació

El 0-0 de la Ciutat Esportiva blanc-i-blava deixa un balanç d'una victòria i dos empats pel combinat abans de viatjar a València a disputar la Copa de Regions

Ara
1 min
La tripleta arbitral amb els capitans dels dos equips

Sant AdriàEl marcador no es va moure en el darrer partit de la selecció amateur de Toni Almendros, que va servir al combinat català per preparar la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA que tindrà lloc a València entre el 9 i 11 de desembre. L'encontre davant l'Espanyol B a la Ciutat Esportiva espanyolista va ser dinàmic i elèctric per moments, principalment al primer temps, tot i no aconseguir cap dels dos equips foradar la xarxa rival.

Pel que fa al domini del joc, el combinat català va tenir més la pilota al primer temps i l'Espanyol B va canviar aquest registre a la represa. La blanca selecció va anar de més a menys per acabar dominada per l'equip blanc-i-blau. Un cop finalitzats tots els partits de preparació (triomf contra el Sant Andreu i taules contra Badalona i Espanyol B), Almendros decidirà aquesta setmana la llista definitiva de jugadors que viatjaran a terres valencianes per jugar contra el combinat local, Extremadura i País Basc.

stats