Espanyol
Esports 16/07/2011

L'Espanyol presenta Héctor Moreno i Dídac Vilà a Peralada

Les últimes incorporacions del club blanc-i-blau han estat presentats aquest dissabte amb la presència del director esportiu Ramon Planes i el vicepresident responsable de l'àrea esportiva Germán de la Cruz

Efe
1 min
Dídac Vilà i Héctor Moreno a l'entrada de l'hotel a Peralada.

PeraladaEls jugadors Héctor Moreno i Dídac Vilà, últimes incorporacions del RCD Espanyol per a la temporada 2011-12, han estat presentats aquest dissabte a la tarda a Peralada amb la presència del director esportiu Ramon Planes i el vicepresident responsable de l'àrea esportiva Germán de la Cruz.

Héctor Moreno ha assegurat que l'Espanyol era la seva millor opció després del seu pas a l'AZ Alkmaar holandès: "Venir era el millor per seguir creixent com a futbolista i persona. És bo conèixer el futbol europeu però no he perdut l'ambició, la fam de créixer o d'aconseguir metes importants. Vinc a aportar el que pugui".

Dídac Vilà, de la seva banda, amb prou feines ha notat canvis des que se'n va anar traspassat al Milan a l'estiu, club que ara l'ha tornat a cedir a l'Espanyol. "És com si no me n'hagués anat. El fet de no jugar et fa ser més fort i vols aprofitar qualsevol oportunitat per triomfar. El Milan està molt content amb la meva projecció", ha dit.

Germán de la Cruz ha defensat el seu fitxatge: "Héctor Moreno és campió de la Copa Or. Planes i Pochettino insistien molt en el seu fitxatge, com ho van fer al seu moment per Osvaldo. El seguien des de fa molt temps. En el cas de Dídac, campió europeu Sub-20, el coneixem molt i torna a casa per ajudar-nos".

El director esportiu Ramon Planes, de la seva banda, ha destacat a més que les incorporacions d'Héctor Moreno i Dídac Vilà responen al perfil "de jugador jove, amb ambició, fam, ganes de créixer i per descomptat qualitat... i els dos compleixen perfectament aquest tipus de requisits".

stats