PRIMERA DIVISIÓ
Esports 02/05/2012

L'Espanyol anunciarà mesures legals per les acusacions de pactar el resultat del partit amb l'Sporting

La Comissió jurídica del RCD Espanyol anunciarà mesures legals aquest dimecres després de la informació de la Cadena COPE en què s'assegurava que des de la LFP sospitava que es va pactar el resultat del partit Espanyol-Sporting

Efe
1 min

BarcelonaEl club va assegurar que esperaria a veure la reacció de l'emissora. La COPE, lluny de retractar-se, es va reafirmar en la notícia. El club català estudia ara si denuncia el periodista, a la seva empresa o tots dos i les mesures legals concretes que durà a terme. "El Consell d'Administració anunciarà totes les mesures que exercirà per netejar la imatge i honorabilitat de l'entitat, dels seus professionals i dirigents, i de la seu fidel i exemplar massa social", ha explicat el club català mitjançant un comunicat. La roda de premsa tindrà lloc a les 20.30 hores a Cornellà.

La Lliga de Futbol Professional ha desmentit-personalment al conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, i també de forma pública-que hagi dubtat de la honorabilitat del club blanc i blau. Tant els dirigents com el cos tècnic s'han mostrat molt molestos per la situació generada per aquestes informacions.

stats