ESPANYOL
Esports 18/09/2013

La plantilla de l'Espanyol passa per proves per mesurar la capacitat d'esforç sense cap baixa

L'equip entrena de nou aquest dijous pensant en el partit contra l'Athletic Club del proper dilluns

Efe
1 min
Jhon Córdoba salta una tanca durant l'entrenament

BarcelonaLa plantilla de l'Espanyol s'ha sotmès a una sèrie de proves físiques per establir el control dels llindars anaeròbics dels jugadors que complementen les proves anteriors completades al CAR de Sant Cugat.

Dividits en quatre grups, excepte els porters (Kiko, Germán i Pau), que han tingut una sessió específica d'entrenament amb Tommy N'Kono, la resta de futbolistes (incloent als nouvinguts Torje i Córdoba i a Clerc) han participat amb absoluta normalitat en les proves físiques, que han estat coordinades per membres del departament de fisiologia del CAR de Sant Cugat. Està previst que, al voltant de Nadal, just abans o immediatament després de les festes, l'equip torni sotmetre’s a la que serà la tercera sessió de control físic i, de nou, tornaran a passar proves analítiques i antropometries.

La bona notícia per als tècnics del primer equip és que tots els jugadors ja tornen a estar a plena disposició d'Aguirre per als entrenaments. Capdevila o Mattioni, que fins la setmana passada, han arrossegat molèsties físiques, han pogut completar amb normalitat el treball amb la resta de companys.

stats