ESPANYOL
Esports 23/08/2012

Joan Verdú: "La meva intenció és seguir molts anys a l'Espanyol"

El migcampista de l'Espanyol ha assegurat que la seva intenció és continuar al club durant molt temps més, tot i que la seva renovació està en punt mort

Efe
2 min
Joan Verdú vol seguir a l'Espanyol però amb unes condicions que el club no accepta.

BarcelonaLa seva continuïtat a l'Espanyol, amb qui acaba contracte després d'aquesta temporada, ha monopolitzat la major part de les preguntes de la roda de premsa a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs després de l'entrenament de dijous. "La meva intenció és quedar-me durant molt de temps. Pel que sigui, durant aquest estiu no s'ha pogut arribar a un acord, però em queda un any al davant, tinc contracte i ja es decidirà quan es parlarà", ha dit Verdú. "He d'intentar jugar, que no m'afecti, treballar al màxim i competir, que és el que estic fent".

En tot cas, ha reconegut la dificultat d'aïllar d'aquesta qüestió: "A mesura que vagi passant el temps s'hauran d'anar prenent decisions. I, fins que no s'arregli, sigui per bé o malament, és una cosa que hi és, no es pot oblidar. En algun moment hem d'arribar a algun port. Però, com que queda un any, he d'estar tranquil i centrar-me a jugar".

En aquest sentit, el jugador català ha recordat que les possibles entrades i sortides són un tema de només el cos tècnic, la secretaria tècnica i la directiva, a més del seu representant: "Vaig deixar clar que la meva intenció era seguir, de moment no hi ha hagut, ni cap endavant ni cap enrere, cap novetat".

Respecte a les possibilitats de l'equip aquesta temporada, el segon capità del conjunt perico ha advertit que "un club com l'Espanyol, amb la plantilla que hi ha ara mateix, estar lluitant i parlant només per no descendir és aspirar a molt poc. El que hem de fer és sumar com més aviat els prop de quaranta punts que t'asseguren la permanència i, a partir d'aquí, arribar tan lluny com sigui possible, sense descartar res. Aspirar al màxim. I si han de ser competicions europees, molt millor", ha confiat el jugador.

stats